In 3 stappen naar geweldigheid

Hulp nodig?

Loop je vast of heb je vragen? Stel ze aan ons! Mail naar
info@ikbengewel
dig.nl, bel 030-2303574 of stuur ons een bericht via WhatsApp (0621330997) of Facebook.

Lees verder

BEDENK EEN GEWELDIG PLAN

Misschien loop je allang met plannen rond, maar misschien ook niet. Het kan in ieder geval nooit kwaad om je te laten inspireren door de voorbeeldprojecten. Of doe de online test waarmee je er op een geweldig simpele manier achterkomt wat je leuk vindt. En als je eenmaal je plan voor ogen hebt, dan hebben wij alvast wat geweldig handige tips voor je op een rij gezet. Zo weet je zeker dat je bij het maken van je plan helemaal niets vergeet. Tenslotte kun je altijd met je vragen of gedachten terecht bij onze helpdesk, bijvoorbeeld op Facebook.


DIEN EEN GEWELDIGE PLAN IN

Je plan is klaar en je weet zeker dat wij het, net als jij, geweldig vinden. Dan stuur je je plan heel gemakkelijk in via het online invulformulier. Wil je weten waar we bij je idee zeker op letten? Lees dan even de voorwaarden. Na ontvangst van je plan nemen we binnen 1 week contact met je op om alles door te nemen. We gaan natuurlijk eerst goed kijken of het idee bij ons past. En ook zaken als uitvoerbaarheid worden door ons, samen met jou, onderzocht.


VOER JE GEWELDIGE PLAN UIT

Het feest kan beginnen! We vonden je plan net zo goed als jij en je gaat het echt uitvoeren. Allereerst krijg je een geweldig mooi welkomstpakket thuis. Daarin vind je, naast de broodnodige formulieren, allerlei items waarmee je geweldige plan niet anders kan dan één geweldig groot succes worden.

Wat kun je precies van ons verwachten.

Bij alle stappen die je zet kun je onze support krijgen, van idee tot en met de uitvoering. Wanneer jouw idee geweldig genoeg is gaan we je, met alle middelen die we hebben, helpen om dat plan tot één groot succes te maken. Het is maar net waar jij behoefte aan hebt.

Coach // Als je dat wilt, kun je rekenen op een coach voor tips of om mee te sparren.

Training ‘Doe maar geweldig’ // Een training aan te vragen voor geweldige teams bestaande uit minimaal 5 jongeren. Tijdens de training leer je op een leuke en praktische manier organiseren.

Max. € 1000 ondersteuning // Last, maar zeker niet least,: max. € 1000 euro ondersteuning voor je plan.

Wat verwachten we precies van jou.

Zoals gezegd willen we graag jouw plan zien waarmee je anderen helpt. Klein of groot. Revolutionair of juist iets heel praktisch. Wat het ook is, anderen moeten er op wat voor manier dan ook echt iets aan hebben.

GEWELDIG IDEE?

Heb je al een idee? Dien het meteen bij ons in!

INDIENEN

voorbeelden

Op zoek naar een geweldig idee? Bekijk dan eens de voorbeelden.

VOORBEELDPLANNEN

Tips

Weet je nog niet goed hoe je het moet organiseren? Wij kunnen helpen!

TIPS