Ik ben Jan

Hoe help ik jou?

Niks hoeft af te zijn. Niet je begroting, niet je planning en zelfs niet je idee. Wanneer je ook maar iets voor een ander wilt doen, dan zal ik je helpen om dat dan ook te gaan doen! Ik denk met je mee en ben er voor je tijdens alle stappen van het ondernemen. Het maakt niet uit waar je vragen over hebt, alles mag en kan gevraagd worden.

Wat drijft mij?

Jongeren hebben enorm veel innovatieve, empathische en simpelweg toffe ideeën. Dit is mij inmiddels wel duidelijk! Zoveel jongeren die iets moois zouden willen doen voor een ander, die geremd worden door financiën of doordat ze het spannend vinden om dit in hun eentje te doen. Voor deze jongeren, de jongeren die wanneer ze de kans zouden krijgen iets voor een ander zouden doen. Voor die jongeren wil ik mij inzetten! Het is namelijk eeuwig zonde als we jongeren geen kansen geven.

Hoe geweldig is mijn stage?

Al een tijdje was ik op zoek naar een stage met toegevoegde waarde. Veel stages bevatten namelijk erg veel meekijkwerk en bezigheidswerk. De stage bij IBG niet! Hier moet je aan de slag, want hoe meer je doet, hoe meer jongeren je helpt. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte om te innoveren. En door de korte lijntjes binnen IBG word je ook makkelijk serieus genomen in wat je toe te voegen hebt. Het is een echte win-win-win. Je haalt je studiepunten, doet serieuze ervaring op in het coachen/begeleiden en je eindigt je stage met het idee dat je de wereld beter hebt achtergelaten dan dat je hem aantrof toen je begon. Kortom, het is geweldig!