Ik ben Luna

Hoe help ik jou?

Als jongerencoach bij Ik Ben Geweldig help ik jou als jongere met het waarmaken van jouw geweldige idee. Samen kijken we wat we willen bereiken, wat hiervoor nodig is en hoe we jouw idee zo geslaagd mogelijk kunnen uitvoeren. Ik sta voor je klaar als je vragen hebt, als je ergens tegenaan loopt, maar ook als je jezelf persoonlijk in iets wilt verbeteren. Kortom: ik help jou het beste uit jezelf te halen!

Wat drijft mij?

Ik vind het belangrijk jongeren de kans te geven om gezond, veilig en gelukkig op te groeien en ze de ruimte bieden groot te dromen, hun talenten te ontwikkelen en het allerbeste in zichzelf naar boven te halen. Zeker door een project als Ik Ben Geweldig kan dit voor veel jongeren werkelijkheid worden. Wij als jongeren, de nieuwe generatie en de dragers van de toekomst, kunnen niets anders doen dan de wereld een stukje beter te maken door te ontplooien in onze talenten, wat deze ook zijn en ze te delen met onze omgeving.

Hoe geweldig is mijn stage?

Supergeweldig!! Jongeren helpen iets goeds te doen voor een ander en hier samen een vet plan van te maken geeft mij veel voldoening. Om te zien met wat voor out of the box ideeën jongeren komen om Nederland een stukje beter te maken vind ik prachtig. Het resultaat hiervan en te zien hoe blij anderen ervan worden maakt heel mijn dag.